All Categories
EN

BLOG

Home > 

Ce este filmul PLA?

June 13,2023

Acest material complet  compostabil este  o peliculă fabricată din porumb. Odată aplicat pe orice tip de carton, reciclat sau nu, de la 8 pct. la 32 pct., creează o barieră împotriva grăsimilor, uleiurilor și chiar a mirosurilor, potrivită pentru congelator.

Aprobat de FDA și CFIA, acest film este o necesitate pentru un viitor mai verde.

Atunci când este format în tăvi, poate înlocui cu ușurință un polistiren, pentru magazinele alimentare sau restaurante.

De asemenea, putem folosi această folie în ambalaje cosmetice. De exemplu, pentru cutii de săpun. În loc să tipărim cutiile pe un carton acoperit cu poliester, putem imprima pe hârtie obișnuită (sau reciclată) și apoi, odată tipărite, să aplicăm folia noastră pentru a crea barierele de aromă și ulei.

Folosim această folie chiar și pentru ambalaje alimentare, ca barieră împotriva grăsimilor. Proprietățile sale excelente de barieră pot acționa și ca barieră de prospețime: în interiorul unei cutii de salată, odată ce punga este desigilată, alimentele rămân proaspete mai mult timp decât în cazul cutiilor obișnuite, datorită barierei de aer cu  PLA. Testele au fost făcute și aprobate de clienții noștri.

Banii pe care îi economisiți pe carton pot fi reinvestiți într-o laminare PLA. Aceasta ajută la conservarea produsului dumneavoastră. În plus, economisiți timp la recepția materialelor : PLA este întotdeauna în stoc (sau recepție rapidă), nu este necesară o cotă de comandă și, cel mai important, faceți un gest ecologic, atunci când alegeți PLA.

Cererea pentru acest film este în creștere! Din 2010, am laminat peste 8 milioane de foi cu acest produs

Rețineți că este, de asemenea, potrivit pentru congelator, deci nu este nevoie să cumpărați carton special pentru congelator sau rezistent la grăsimi.